Werkzaamheden Pergola 128 t/m 140

Vanaf maandag 30 oktober tot en met vrijdag 8 december werkt aannemer MVOI in de Pergola voor huisnummer 128 t/m 140 aan de aanleg van het warmtenet.

Foto Pergola 128 t/m 140 Hoorn

planning en werkzaamheden

In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC werkt aannemer MVOI van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 8 december in de Pergola voor huisnummer 128 t/m 140 aan het warmtenet.

We leggen warmteleidingen aan in de straat en op de parkeerplaats op de hoek van de Amstelweg en Pergola. Op de plattegrond hieronder is te zien waar het werkgebied is. Ook de afsluitingen en omleidingsroute staan aangegeven.

Plattegrond met werkgebied, afsluitingen en omleiding voor verkeer. Klik op de afbeelding voor de volledige plattegrond.

Plattegrond werkz. Pergola 128 tm 140 Hoorn
Close
Plattegrond werkz. Pergola 128 tm 140 Hoorn

Bereikbaarheid

  • Onze werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.
  • Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het nodig om de Pergola voor huisnummer 128 t/m 140 af te sluiten voor auto’s en fietsers. De stoep en woningen blijven bereikbaar.
  • De parkeerplaats op de hoek van de Amstelweg en Pergola is tijdelijk afgesloten en niet te gebruiken. Bewoners en bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen achter Pergola 134 t/m 141 en voor Pergola 141 t/m 149.
  • Auto’s worden omgeleid via een route door de Rijnweg en Patio. Fietser worden omgeleid via het dichtbij gelegen fietspad. De omleidingen staan met borden aangegeven.
  • Met de nood-en hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid van woningen.

Wat merk je van de werkzaamheden?

  • Tijdelijk zijn er meer transportbewegingen in de straat/buurt.
  • Er worden graafmachines en tractoren/kiepauto’s gebruikt voor het afvoeren van grond.
  • We zetten pompen in om het grondwater weg te pompen. Ondanks dat dit geluidsarme pompen zijn, kunnen deze toch voor geluidsoverlast zorgen. De pompen staan ook buiten werktijden aan.
  • De werkzaamheden mogen we uitvoeren tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Over het algemeen werkt de aannemer tot 16.00 uur.
  • Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op de planning en/of de werkwijze

Tijdelijk ongemak en overlast

Wij realiseren ons dat werkzaamheden helaas zorgen voor overlast en ongemak. Samen met aannemer MVOI nemen we maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op je begrip en medewerking. Heb je ideeën over hoe het beter kan? Wij horen deze graag.

Contact warmtenet Hoorn

Heb je vragen over de aanleg van het warmtenet Hoorn of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden?

Mail ons je vraag