Opslagterrein Verlengde Lageweg

In de loop van het jaar starten we met de aanleg van het warmtenet in het centrumgebied van de Kersenboogerd. Voor het opslaan van materialen en vrijgekomen grond richten we een opslagterrein in aan de Verlengde Lageweg 25.

Locatie opslagterrein Verlengde Lageweg

Inrichten opslagterrein

Omdat we bij de aanleg van het warmtenet zo min mogelijk materialen en vrijgekomen grond in de woonwijk willen opslaan, richten we een opslagterrein in aan de Verlengde Lageweg 25. Op deze locatie huren we tot en met 31 december 2024 een gedeelte van het terrein van Piet Has Automobielen.

Wat kun je verwachten?

Het terrein gebruiken we voor de opslag van warmteleidingen en vrij gegraven grond. Ook worden er een aantal opslagcontainers en bouwketen (o.a. kantoorfunctie) geplaatst. Op het terrein richten we voldoende parkeerplaatsen in voor onze collega’s. Het terrein wordt afgesloten met een hekwerk met een automatische toegangspoort. Zo voorkomen we dat onbevoegden het terrein betreden en is het in de nacht en het weekend goed afgesloten.

Werkzaamheden

In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC richt aannemer Algeco van maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april het opslagterrein in en wordt de automatische toegangspoort geplaatst.

Verder goed om te weten

  • Voor het opslagterrein is een vergunning verleend door de gemeente Hoorn.
  • Het opslagterrein is in gebruik tot en met 31 december 2024.
  • Bedrijven blijven bereikbaar.
  • Het opslagterrein is afgezet met een vast hekwerk met een eigen in- en uitrit. De in- en uitrit wordt afgesloten met een automatische toegangspoort.
  • Werknemers van HVC en de aannemers parkeren op het opslagterrein of maken gebruik van bestaande parkeerplaatsen in de woonwijk.
  • Tijdelijk zijn er meer transportbewegingen op het bedrijventerrein aan de Verlengde Lageweg.
  • Er worden graafmachines en tractoren/kiepauto’s gebruikt voor het aan- afvoeren van grond en materialen.

Tijdelijk ongemak en overlast

Wij realiseren ons dat het in gebruik hebben van een opslagterrein in de buurt van bedrijven (geluids)overlast en ongemak kan veroorzaken. Samen met onze aannemers nemen we maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u ideeën over hoe het beter kan? Wij horen deze graag.

Contact warmtenet Hoorn

Heb je vragen over de aanleg van het warmtenet Hoorn of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden?

Mail ons je vraag