Opslagterrein Pergola-Patio

Vanaf maandag 30 oktober tot en met maart 2024 heeft aannemer MVOI een tijdelijk opslagterrein op het grasveld tussen Pergola 141 t/m 149 en Patio 101 t/m 109 in gebruik.

Foto locatie opslagterrein Pergola-Patio Hoorn

Tijdelijk opslagterrein

Voor de aanleg van warmtenet in het centrumgebied van de Kersenboogerd graven we op verschillende plaatsen sleuven in de grond. Bij het graven komt zand en klei vrij. Dit kunnen we niet allemaal opslaan in de werkgebieden. Daarom gaan we een tijdelijk opslagterrein op het grasveld tussen Pergola 141 t/m 149 en Patio 101 t/m 109 in gebruiken nemen. Rondom het opslagterrein is een bouwhek geplaatst. Met borden in de straat geven we de in- en uitrit aan. Op de plattegrond is te zien waar het opslagterrein is.

Plattegrond met locatie opslagterrein Pergola-Patio. Klik op de afbeelding voor de volledige plattegrond. 

Plattegrond opslagterrein Pergola-Patio Hoorn
Close
Plattegrond opslagterrein Pergola-Patio Hoorn

Planning

In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC start aannemer MVOI vanaf maandag 30 oktober met het in gebruik nemen van het opslagterrein. We verwachten het opslagterrein tot en met maart 2024 in gebruik te hebben.

Verder goed om te weten

Tijdelijk ongemak en overlast

Wij realiseren ons dat een opslagterrein in de buurt van uw woning eventuele overlast en ongemak kan geven. Samen met aannemer MVOI nemen we maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op je begrip en medewerking. Heb je ideeën over hoe het beter kan? Wij horen deze graag.

Contact warmtenet Hoorn

Heb je vragen over de aanleg van het warmtenet Hoorn of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden?

Mail ons je vraag